WI-FI

​​Har du problemer med dit netværk ikke dækker godt i hele virksomheden eller huset?

Klaus M hjælper dig med at etablere god og stabil trådløs WI-FI dækning, så du altid kan være online.

BRUG FOR HJÆLP?

Ring 25 21 41 75

Wi-fi

Der er ganske enkelt ikke ret meget, der er mere frustrerende end wi-fi, der driller. Det gælder uanset, om det er i hjemmet eller i erhvervslokalerne. Der er mange forskellige mulige forklaringer på, hvorfor dit wi-fi driller, og det kan være umådeligt svært at finde frem til sagens kerne.

Det kan naturligvis være, at det er hos din internetudbyder, fejlen ligger, men faktisk gælder det langt oftere, at det er dit eget wi-fi-setup, der er skyld i dit langsomme internet. Uanset hvad problemet måtte bestå i, hjælper jeg dig med at få bedre internet i hjemmet, sommerhuset eller erhvervslokalerne.

Jeg kan naturligvis også klare opsætning af routeren, hvis du skal have internet fra en ny udbyder. På den måde er du sikker på, det kommer til at spille fra starten af.

Opsætning af router i privaten såvel som i erhvervslokalerne

Er du flyttet, eller har du skiftet internetudbyder, hvorfor du har brug for hjælp til opsætning af routeren? Så er du landet det rette sted. Jeg hjælper hellere end gerne med at få internettet til at spille, så du ikke behøver bekymre dig om dét.

Er der tale om en større bolig eller større erhvervslokaler, kan det være nødvendigt med flere forskellige access points for at sikre en stabil forbindelse overalt. I min servicevogn har jeg alt, hvad jeg har brug for, for at kunne sikre god wi-fi-dækning, selvom du for eksempel bor i et fleretagershus eller har store kontorlokaler at dække. Kontakt mig således blot, hvis du har brug for hjælp til opsætning af trådløst internet.

Lad mig hjælpe dig med at få bedre wi-fi

Mange bebrejder deres internetudbyder, hvis internettet indimellem driller. Det er imidlertid ikke altid helt berettiget, for faktisk skyldes den svigende internetforbindelse typisk ikke selve signalet, men derimod setuppet i dit hjem eller i dine erhvervslokaler.

Ved opsætning af routeren skal du for eksempel tænke over, hvordan denne rækker længst muligt. Bliver din router placeret i et elektronikskab ude i baggangen, er der ikke noget at sige til, at forbindelsen er svag i den modsatte ende af huset. I et sådant tilfælde kan det være relevant at montere forskellige access points rundt omkring i huset, hvorved internettet nemt bliver fordelt stabilt ud i alle kroge og hjørner.

Vil du gerne have et bedre trådløst netværk, kan det også være, du skal overveje at investere i en ny router. Er din router ikke god nok, spiller det ingen rolle, hvor god forbindelsen fra din udbyder er, og derfor kan det også godt betale sig at investere i solidt hardware. Her er jeg naturligvis leveringsdygtig.

Trådløs router – opsætningen klares smart og elegant

Når du får mig til at klare din trådløs router-opsætning, kan du forvente en både gennemtænkt og elegant løsning. Jeg sørger for, at både router og eventuelle access points bliver monteret på den mest hensigtsmæssige måde, så du får solid wi-fi-dækning overalt i dit hjem eller i dine kontorlokaler. Samtidig sørger jeg selvfølgelig for, at der ikke er kabler, der ligger og roder rundt omkring, så dit wi-fi-setup ikke bliver en torn i øjet.

I min servicevogn har jeg alt inden for kabler og kabelbokse, så jeg kan uden tvivl sørge for en diskret og gennemtænkt løsning, der ikke kommer til at gå ud over din boligindretning. Når du får Klaus M til at klare opgaven, er du sikret god dækning og en gennemført, diskret løsning.

Optimer eller udvid wi-fi-dækningen

Du kan helt sikkert nikke genkendende til, at en ustabil wi-fi-forbindelse er noget af det mest frustrerende overhovedet. Internettet skal ganske enkelt bare fungere.

Som jeg også har været lidt inde på, kan der være mange forskellige grunde til, at dit internet fejler. Er du ikke selv vant til at arbejde med teknik, kan det være en lang og frustrerende proces selv at skulle bakse med internettet, selvom problemerne måske i virkeligheden snildt kan løses. Derfor kan du med fordel overlade sagen til mig. Så slipper du for selv at skulle bøvle med det og kan i stedet bruge din tid på andre og sjovere ting.

Ud over at jeg kan hjælpe med at forbedre internetforbindelsen, kan jeg også udvide wi-fi-dækningen, så den for eksempel rækker ud på din altan eller terrasse. Kort sagt kan jeg få dit wi-fi til at fungere på lige nøjagtig dine præmisser, så dit wi-fi matcher dine krav, behov og ønsker.

Opsætning af router i dit sommerhus på Djursland

Det er næsten ikke til at komme uden om wi-fi i sommerhuset. På den måde bliver det væsentligt mere attraktivt for lejere, og samtidig kan du selv få glæde af internettet under dine ophold. Jeg klarer gerne opsætning af trådløst netværk i dit sommerhus på Djursland. Har du brug for hjælp i privaten eller dine erhvervslokaler i områderne omkring Sabro, Hammel, Aarhus, Randers og Hadsten, kan jeg også være behjælpelig her.

Om der er tale om montering af en enkelt router, eller du søger opsætning af trådløst netværk med flere routere, kan jeg klare opgaven. Jeg kan selv levere routere og access points, hvis der er brug for dét.

Kontakt mig, hvis du søger professionel og pålidelig wi-fi-hjælp

Din tid er sandsynligvis bedre brugt på andre opgaver end at bøvle med en ustabil wi-fi-forbindelsen. Derfor kan du også med fordel overlade dette arbejde til mig. På den måde bliver dit internet i hjemmet i en fart bedre, og du er fri for at skulle bruge utallige timer på febrilsk at forsøge at få internettet til at makke ret.

Jeg har mange års erfaring med forbedring og opsætning af trådløst netværk, og derfor kan du også roligt lægge din wi-fi-forbindelse i mine kyndige hænder. Jeg hjælper desuden også gerne, hvis du har brug for hjælp til monteringen af dit AV-udstyr, eller hvis du skal have opsat en parabol eller etableret en antenneforbindelse.

Som enmandsvirksomhed er det altid mig, du møder, når du vælger Klaus M. Vil du have personlig og pålidelig hjælp, er jeg altså et godt valg. Så kommer internettet til at spille - i en fart.