TV

​​Har du problemer med dit tv, eller trænger det gamle til udskiftning?

Klaus M hjælper med at få gode billeder på det du har, eller leverer og monterer et nyt fladskærms TV.

TV Installation og service

BRUG FOR HJÆLP?

Ring 25 21 41 75

Fladskærm

Har du brug for hjælp til opsætning af tv’et? Så er jeg den rette til opgaven.

Som tv-montør kan jeg hjælpe dig med at montere din fladskærm på væggen i forbindelse med en flytning eller en omrokering i hjemmet. Jeg kan naturligvis også være behjælpelig, hvis du har problemer med din fladskærm – for eksempel, hvis billedet indimellem forsvinder, eller hvis du gerne vil have et endnu skarpere signal.

Jeg sørger altid for, at kabelføringen er diskret og veludført, således du ikke har kabler til at ligge og flyde omkring tv’et. I min servicevogn har jeg alt inden for vægbeslag, kabelbakker og tv-ophængskabler, så jeg kan helt sikkert også klare en diskret og elegant montering af din fladskærm.

Montering af tv på væg? Overlad det trygt til mig

Det kan give rigtig god mening at få ens fladskærm monteret på væggen. På den måde slipper du for at skulle have et kluntet møbel stående udelukkende for tv’ets skyld. Selve tv-monteringen kan imidlertid være en smule udfordrende. Tv’et skal nemlig sidde trygt og solidt plantet på væggen, og kabler skal helst være godt gemt af vejen.

Ønsker du ikke selv at bøvle med tv-monteringen, kan du ganske roligt overlade opgaven til mig. Som professionel tv-montør sørger jeg for, at tv’et kommer til at sidde fast plantet på væggen – eventuelt på et drejeligt ophæng.

Montering af et drejeligt tv-ophæng kan føles som en særligt tricky opgave, da det kan have fatale konsekvenser, hvis ikke ophænget sidder ordentligt fast. Ønsker du ikke at kaste dig ud i denne risikable monteringsproces, gør du klogt i at overlade opgaven til en professionel tv-montør.

Uanset hvilke ønsker du har til min opsætning af tv’et, kan vi helt sikkert finde frem til en god løsning. Søger du montering af soundbar på tv, kan jeg også klare dén, ligesom jeg kan være behjælpelig, hvis der er problemer med din eksisterende tv-opsætning. Som tv-montør klarer jeg det hele.

Jeg hjælper hellere end gerne, hvis du har problemer med dit tv

Som rullende radiomand kan jeg naturligvis ikke blot tilbyde hjælp til opsætning af tv. Har du problemer med dit eksisterende tv, hjælper jeg også gerne i denne forbindelse.

Jeg ser ofte, at det er småting, der resulterer i problemerne med kundernes tv. Det gør det imidlertid ikke nemmere at finde frem til problemets kerne – og afhjælpe det. Særligt hvis du ikke er vant til at arbejde med elektronik, kan det være en både lang og frustrerende proces at få tv’et til at fungere igen. Ønsker du at spare dig selv for tiden og frustrationerne, kan du med fordel overlade opgaven til en professionel tv-montør – for eksempel mig.

Uanset hvad problemet med dit tv end måtte være, kan jeg helt sikkert hjælpe med at finde en god løsning. Ligeledes kan jeg hjælpe med montering af paraboler, eller hvis du har problemer med dit antenne- eller parabolsignal til modtagelser af Allente, Nordlys (Tidliere Boxer), DR eller TV2.

Søger du montering af et ekstra tv-antennestik, klarer jeg naturligvis også dén. Kort sagt kan jeg være behjælpelig med alt, hvad der har med tv-ophæng og tv-problemer at gøre.

Opsætning af tv i dit sommerhus eller din bolig på Djursland

Som tv-montør hjælper jeg primært private kunder med at få tv-signalet til at spille. Søger du en pålidelig tv-montør som erhvervskunde, kan jeg imidlertid også sagtens være behjælpelig i denne sammenhæng.

Jeg hjælper gerne med opsætning af tv’et i for eksempel dit sommerhus på Djursland. Herudover arbejder jeg i områderne omkring Aarhus, Hadsten, Randers, Sabro og Hammel. Har du brug for hjælp til opsætning af tv’et i et af disse områder, er du således landet det helt rigtige sted. Uanset om du skal have opsat et tv i privaten, i sommerhuset eller i erhvervslokalerne, kan jeg være behjælpelig.

Klaus M er din pålidelige og personlige tv-montør

Som rullende radiomand er jeg så heldig, at mange af mine tilfredse kunder bliver ved med at vende tilbage igen og igen, når de oplever, at teknikken driller. Det betyder, at jeg ofte opbygger en behagelig, personlig relation til dem, jeg hjælper. Jeg sætter selv stor pris på denne personlige relation, og det tror jeg på, mine kunder også gør.

Da Klaus M er en enkeltmandsvirksomhed, er det altid mig, du møder, når du benytter dig af mine services. Vil du gerne have hjælp af en pålidelig, professionel og personlig tv-montør, er jeg altså et godt bud.

Du kan kontakte mig på 25 21 41 75 eller på e-mailen kontor@klaus-m.dk, hvis du har brug for hjælp fra en tv-montør.