Antenne

​​Har du problemer med dit antennesignal, eller har du brug for hjælp til at få antennen koblet til dit tv?

Så er du landet det rette sted.

Klaus M er behjælpelig med alt, hvad der har med antennen at gøre, så du (igen) kan få et stabilt og godt signal.

Antenne montage på Djursland | Klaus M

BRUG FOR HJÆLP?

Ring 25 21 41 75

​​Antenne

Med en antenne kan du se DR’s kanaler, og Nordlys (Tidlige Boxer)

Ved at overlade antennemonteringen til mig, er du sikker på, at monteringen sker på den mest hensigtsmæssige måde, og du er fri for selv at bøvle med det. Det kan spare dig for megen tid – og mange frustrationer.

Se alle tv-kanaler fra Nordlys (Boxer) via antenne

Med en god antenne får du perfekte billeder på alle tv-kanaler fra Nordlys. (Tidligere Boxer).
Som forhandler af Nordlys, kan jeg hjælpe dig med alt når du gerne vil se tv via din antenne.

Når du vælger Nordlys, kan du helt selv sammensætte en programpakke, med de kanaler du og familien ønsker at se.

Flere TV på én antenne

Med den rette antenne-installation kan du fordele dit antennesignal til flere tv.

Det betyder at I, uanset hvor mange I er i husstanden, hver især frit kan vælge hvilket TV-program I ønsker at se.

Få bedre tv-signal med en effektiv antenneforstærker

En antenneforstærker gør lige nøjagtig dét, ordet lægger op til; den forstærker dit antennesignal. Har du indimellem problemer med, at dit antennesignal ikke er godt nok, kan det således være en løsning at investere i en signalforstærker – også af og til kaldet en tv-forstærker.

Der findes flere forskellige former for tv-signals-forstærkere, og uanset hvordan din antenneløsning er sammensat, kan jeg derfor også finde frem til en god løsning, som hjælper dig med at få et bedre tv-signal igennem din antenne. Så kan du igen få et knivskarpt billede på dit fjernsyn.

Professionel antenneinstallation og diskret kabeltræk

Før du kan nyde antenneunderholdning på dit tv, kræver det, at der er forbindelse antennen og tv’et imellem.

Når din antenne monteres, er det alfa og omega, at det bliver gjort på den mest hensigtsmæssige måde. Bliver antennen ikke monteret ordentligt, kan du netop risikere, at signalet ikke bliver ordentligt – eller at signalet helt og holdent udebliver.

Når du får mig til at klare montering af din antenne, kan du være sikker på, at den bliver monteret korrekt. Jeg sørger naturligvis for diskret kabelføring både inde og ude, så antennen ikke kommer til at være en torn i øjet.

Antennemontering på Djursland

Har du et sommerhus på Djursland? Så kan du med fordel overveje at få en antenne monteret, så der er mulighed for at se tv i sommerhuset. Du kan naturligvis også vælge en parabol, hvis du vil have adgang til en bredere vifte af kanaler.

Ved at have den ene eller anden form for tv i sommerhuset, bliver det mere attraktivt for potentielle lejere at leje dit sommerhus, og herudover bliver dit eget ophold naturligvis også mere behageligt.

Jeg har hjulpet mange kunder med antennemontering på Djursland og er naturligvis også klar til at hjælpe dig. Det samme gælder, hvis du har brug for hjælp med antennen i dit hjem omkring Hadsten, Aarhus, Sabro, Hammel eller Randers. Jeg kommer i hele området, så kontakt mig endelig, hvis jeg skal komme forbi med min servicevogn.

Kontakt den rullende radiomand, hvis du har brug for hjælp med din antenne

Hvad end du søger antenneinstallation, eller du for eksempel har brug for en signalforstærker til tv’et, er du landet det rette sted. Jeg kan hjælpe med alt, hvad der har med antennen at gøre, så grib blot fat i mig, hvis du vil have et skarpt antennesignal på dit tv.

Det kan være tidskrævende selv at skulle rode med elektronikken, og desuden kan det være umådeligt irriterende, når det driller. Derfor kan du med fordel overlade arbejdet med din antenne til mig, så du er fri for selv at bøvle med det. Din tid er med største sandsynlighed bedre brugt på andre ting.

Da Klaus M er en enmandsvirksomhed, er det altid det samme ansigt, du møder, når du benytter dig af mine services. Mange af mine kunder vender løbende tilbage, hvis de får problemer med wi-fi-forbindelsen eller har brug for hjælp til at montere et nyt tv. Det betyder, at der ofte bliver opbygget en personlig relation, hvilket jeg sætter pris på.

Som rullende radiomand kan jeg hjælpe med alt inden for antennemontering og signalforstærkning. Vil du have professionel og personlig hjælp, er jeg altså den rette at gå til.