AV UDSTYR

Har du behov for et godt billede og lydanlæg i din virksomhed?

Klaus M yder service på eksisterende anlæg, eller rådgivning om nye driftsikre løsninger til fornuftige penge.

BRUG FOR HJÆLP?

Ring 25 21 41 75

AV-udstyr

Søger du professionel opsætning af AV-udstyr? Så er du landet det rette sted. Jeg kan blandt andet være behjælpelig med opsætning af fladskærme i mødelokaler eller på kontorer. Skal der opsættes projektor og lærred, klarer jeg også gerne dén, ligesom jeg kan hjælpe med opsætningen af højtalere og hi-fi-systemer.

Ved at overlade opsætningen af AV-udstyret til mig, kan du selv bruge din tid på andre ting. Desuden er du sikker på, at AV-udstyrsopsætningen bliver klaret på hensigtsmæssig vis, og at AV-udstyret dermed sidder trygt og godt – klar til brug.

Jeg hjælper gerne både private og erhvervsdrivende med opsætningen af AV-udstyr, så kontakt mig blot, hvis du søger professionel AV-udstyrsinstallation eller har brug for hjælp i forbindelse med dit eksisterende system.

Opsætning af AV-udstyr i erhvervslokalerne

Vil du også gerne have monteret en fladskærm på kontoret, så du i dagligdagen kan visualisere resultaterne for medarbejderne, eller ønsker du dig en projektor eller større skærme til brug i forbindelse med præsentationer og møder? Så er du landet det helt rigtige sted.

Som erhvervsdrivende er din tid brugt langt bedre på andre ting end at skulle bøvle med at få teknikken til at spille. Det hele skal gerne bare fungere upåklageligt, så I i virksomheden kan udføre jeres arbejde uden at skulle bekymre jer om, om AV-udstyret nu også fungerer.

Når jeg udfører en AV-udstyrsinstallation, benytter jeg mig blandt andet af betjening fra Neets for at gøre det nemt og ligetil for jer at styre AV-udstyret – uden fjernbetjeninger. Der bliver ligeledes sørget for vægmonteret stik til tilslutning af for eksempel PC’en, så I ikke skal slås med unødige kabler på tværs af gulvet. Jeg sikrer altså kort og godt, at teknikken spiller uden problemer.

AV-udstyr – opsætning i privaten

Er du musik- eller filmentusiast, hvorfor du ønsker at få et solidt hi-fi-system installeret i dit hjem eller i dit sommerhus? Så klarer jeg naturligvis også gerne dén.

Dine højtaleres placering i rummet kan være af afgørende betydning for, hvordan lydoplevelsen bliver, og derfor kan du også med fordel overlade monteringen til en professionel. Ved at lade mig klare opsætningen af AV-udstyret, er du sikker på, at højtalere og andre komponenter kommer til at sidde trygt og godt på for eksempel væggen. Desuden kan du være helt sikker på, at kabelføringen bliver diskret og elegant. Synlige kabler er ikke ligefrem en fryd for øjet, og har du først investeret i et lækkert hi-fi-anlæg, skal der naturligvis ikke slås skår i glæden ved, at der ligger kabler og flyder.

Har du brug for at få opsat en projektor i privaten, kan jeg selvfølgelig også være behjælpelig i den sammenhæng. Med en projektor, et lærred og et lækkert surroundsound-anlæg har du i en fart opbygget din egen hjemmebio, hvor du kan nyde gode film med familie og venner. Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i en hjemmebiograf, så finder vi frem til en god løsning.

Driller dit eksisterende system?

Ud over at jeg kan tilbyde opsætning af AV-udstyr, kan jeg naturligvis også være behjælpelig, hvis du har problemer med dit eksisterende system. Er din projektor stået af, eller fungerer dit betjeningspanel ikke længere, må du altså ikke tøve med at gribe fat i mig.

Ofte er det småting, der er skyld i, at AV-udstyret pludselig driller, men er du ikke vant til at rode med teknik, kan det være svært at finde frem til problemets kerne. Ved at overlade sagen til mig, slipper du for at bruge en masse tid på problemløsning. Samtidig sparer du dig selv for en masse af de frustrationer, drillende teknik umiskendeligt kan føre med sig.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i opsætning af AV-udstyr

Jeg er din rullende radiomand, som gerne klarer AV-udstyrsinstallationen i både privaten og erhvervslokalerne. Jeg er pålidelig og professionel og har mange års erfaring med blandt andet opsætning af AV-udstyr.

Har du brug for hjælp til opsætning af AV-udstyr på Djursland eller i områderne omkring Randers, Hammel, Sabro, Aarhus eller Hadsten, hjælper jeg gerne. Jeg løser mange opgaver i sommerhuse såvel som private boliger på Djursland.

Mange af mine kunder vender tilbage igen og igen, når de får brug for hjælp til for eksempel parabolopsætningen eller at optimere deres wi-fi. Dermed bliver der typisk opbygget en god, personlig relation – til glæde for både mig og mine kunder.

Søger du professionel og personlig installation og service af AV-udstyr, er jeg altså den rette at gå til.