TV-OVERVÅGNING

Ønsker du at sikre din bolig eller dine erhvervslokaler med TV-overvågning?

Klaus M monterer alle former for TV-overvågning både til private og erhverv.

BRUG FOR HJÆLP?

Ring 25 21 41 75

Det bliver mere og mere udbredt at installere videoovervågning både som privatperson og som erhvervsdrivende. Med videoovervågning kan du altid følge med i, hvad der foregår i dit (sommer)hus, din butik eller dine erhvervslokaler, når du ikke selv er til stede. Det kan i høj grad være med til at skabe en følelse af tryghed.

Professionel montering af TV-overvågning

Ønsker du at sikre din bolig eller dine erhvervslokaler med videoovervågning? Så er det alfa og omega, at videoovervågningssystemet bliver monteret ordentligt.

Overvågningskameraerne skal gerne monteres hensigtsmæssigt i forhold til de områder, de skal overvåge. Samtidig skal eventuel kabelføring være veludført, så den ikke skæmmer huset og så du er sikret et stabilt og godt signal.

Jeg tilbyder professionel montering af videoovervågning både inde og ude. Jeg sørger for, at overvågningskameraerne bliver optimalt placeret og at hele videoovervågningsinstallationen fungerer upåklageligt. I min servicevogn har jeg alt, hvad der er brug for i forbindelse med videoovervågningsopsætningen, så kontakt mig blot, så kigger jeg forbi.

Som privatperson kan du for eksempel vælge at få installeret videoovervågning i indkørslen eller ved sommerhuset. Du kan naturligvis også vælge omfattende videoovervågning af dit hjem, ligesom du som butiksejer eller erhvervsdrivende kan overveje at få installeret kameraer for at kunne følge med, hvad der foregår overalt i dine lokaler. Der er altså mange muligheder med videoovervågning, og hvad end du søger tv-overvågning til privaten eller erhvervslokalerne, kan jeg hjælpe.

Se dit overvågningskamera på mobilen eller computeren

Med moderne videoovervågning kan du få overført billederne direkte til din egen mobiltelefon. Det betyder fx at du kan se billeder fra hjemmet, sommerhuset eller virksomheden uanset hvor du ser. På den måde har du mulighed for at følge med i, hvad kameraerne optager via en app eller på din computer. Der findes både løsninger, hvor optagelserne gemmes lokalt, og hvor de gemmes i ”skyen” via wi-fi, så hvad end der giver mening for dig, kan vi finde frem til en god løsning.

Hjælp til TV-overvågningen i (sommer)huset på Djursland

Det kan give rigtig god mening at få opsat overvågningskameraer ved sommerhuset. Så kan du nemt følge med i, hvad der foregår, når du ikke selv er der. Går der ofte lang tid imellem, at du besøger dit sommerhus, kan det være særligt rart at have videoovervågning, så du kan se, hvad der sker, når du ikke er der.

Jeg hjælper gerne med videoovervågningsopsætningen i dit sommerhus eller hjem på Djursland. Ligeledes kan jeg være behjælpelig med monteringen både indendørs og udendørs, hvis du er bosat i området omkring Hadsten, Randers, Hammel eller Aarhus. Jeg bevæger mig i hele dette geografiske område, så kontakt mig blot, hvis du har brug for min fagekspertise.

Søger du pålidelig, professionel og personlig hjælp til videoovervågningen, er jeg den rette at gå til. Herudover kan jeg være behjælpelig med blandt andet parabolopsætning og komplikationer med tv’et.